Aku mate mysku ?

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author
    GhostDog
    Participant

tak na mojej terajsej vyuzivam maximalne 3-4 bocne tlacitka a prepinanie citlivosti niekedy tot vsetko. preto sa mi ten taipan celkom pozdava.

Admiral
      Moderator

Tak potom pod do toho. V tomto pripade o to co ti bude vyhovovat viac, ja na Lachesiske mam 4 tlacitka bocne + L/R/Mid a 2 na citlivost, a bocne mam v hrach ako GW2 alebo SC nabindovane podla potreby, rovnako aj bindovatelne klavesy na BlackWidowke. Cize vazne ide o to ci to vyuzijes.

P3PoX
        Participant

Este zalezi od toho ako tu mysku drzis, ci mas na nej polozenu celu dlan, alebo len konce prstov a koniec dlane… nie vsetky sa daju chytit pohodlne oboma sposobmi :)

Signature: i5 4690K @ 4.6Ghz
          MSI Twin Frozr II 5850
          Dell U2312HM 23"
          Logitech G9X + Razer Goliathus Control Edition

GhostDog
          Participant

tak na tejto co mam teraz, tak celu dlan :) ale pepo vobec si mi teraz nepomohol, lebo uz spekulujem aj nad tymto faktorom :D

Admiral
            Moderator

ja mam napriklad rozlozenu celu dlan na myske, kedze Lachesiska je velka svina, a maximalna spokojnost s tvarom :)

Palec na lavych dvoch, ukazovak – LMB, prostrednik scroll a prstenik RMB, malicek ma druhy par bocnych tlacitiek.

GhostDog
              Participant

tak ten deathadder vyzera ceelkom dobre, len je asi o 50 gramov lahsi ako moja terajsia :( bojim sa tym padom, ze mi to bude lietat. este ma preto zaujal razer imperator 4G

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
              • You must be logged in to reply to this topic.