Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 466 total)
  • Author
    Stano
    Participant

Ako sme stretli helinku :-D
      Nebolo nam jedno :-D

**************** https://www.dropbox.com/s/t18lzvydarg7k1h/helinka.mp4 ***************

Stretli? n00bz :D Keby ste "strelili", tak ste pani :D

Amhro
      Member
        alfonso
        Moderator

Vsak klonovanie uz nejde ci? Ani zasobnikov uz niet…a nebodaj si tam hentie zbrane kopcite? :D to ja s kopirujucimi lowkami nechcem hrat :D

...:::NEVER GIVE UP:::...

Amhro
          Member

[quote1344808696=alfonSo]
            Vsak klonovanie uz nejde ci? Ani zasobnikov uz niet…a nebodaj si tam hentie zbrane kopcite? :D to ja s kopirujucimi lowkami nechcem hrat :D
            [/quote1344808696]
            samozrejme ze klonovanie nejde, vsetko to je legit
            ked chces predam ti nazov servera a suradnice :D

alfonso
            Moderator

Jak to ze mas az dve tie thermal? :D som myslel ze hras tam s pepom atd ale ked nevidim humanity tak asi nie :D

AS50 mame naklonovanych asi 5, ale zvysok je uuuuuplne cisty :D

alfonso
              Moderator

lamky :)

mna len stale prekvapuje, ze po akom case to uz hrame, tak niektori stale nevedia nejake zakladne veci :D alebo si aj nepamataju veci, ktore sa nam prihodili uz tak minimalne 10x :D

Stano
                Participant

mam este v stane ktory sme rozlozili vcera s P3POM tu M14-ku??? ak ano doneste mi do nej nejake zasobniky THX /DMR tam idu myslim/ :-D

anachron
                  Member

o/

vite jak jsem se vcera radoval ze mam camo, nocni videni, m14, m107? …no tak uz ho zase nemam, ze… zabili sme s brachou typka s podezrelou zbrani (as50 s thermem)… mohlo mi dojit ze je to pojebany cheater, takze point: nejakym hackem vyhodil vsechny ze serveru za vysoky ping. logli sme znova (to nam to jeste nedoslo) a pak kdyz sme ho lootovali a kroutili hlavou nad jeho equipem, tak nas zezadu zabil. no klasika, rekli by jste….

proc to sem pisu:
                    ma nekdo nejaky napad, jak se tomu vyhnout? nejaky server kde fungujou admini? neco, co by ve me vyvolalo jistotu, ze jestli o neco prijdu, tak je to jen a jen moji vinou?

bugy chapu, je to alfa, ale to s tema cheaterama je uz vazne moc…

PSto ze mi budete psat, at si svoje veci nakopiruju mi nepomuze :)

PPS: dneska si dovezu nove sluchatka, tak mi to konecne nebude chrastit :P

My mame uz dlhsiu dobu AS50 s thermom no niesom cheater, u cheatera sme ju nasli ;)

alfonso
                    Moderator

to si mu tym moc teda nepomohol rohlik….

mame teraz DE146 a tam zatial hravame, pisu ze to tam aktivne kontroluju admini, a ze ked najdes nieco podozrive tak to mas hned vyhodit.. dnes sme tam ale nasli asi 10 stanov a v nich bolo mimo ineho aj Soldier Clothing, co zrejme v Day Z nema byt, obliekol som si to a bola to normalne vojenska helma atd. tak som to vyhodil prec, nasli sme tam este aj 4 ghillie suity a niekolko L85A6 s thermom a dalsie zbrane atd., na trikrat sme to museli otacat a nosili sme to do novych stanov, co mame rozlozene, takze je tam fajn vybava pre par ludi pokial to niekto nelootne alebo to nezmizne…

alfonso
                      Moderator

.[br][link={e_FILE}public/1344870426_168_FT3890_arma2oa_2012-08-13_14-09-59-696.jpg][img:width=808&height=646]{e_FILE}public/1344870426_168_FT3890_arma2oa_2012-08-13_14-09-59-696_.jpg[/img][/link][br]

alfonso
                        Moderator

Ako ste dopadli dnes?

na nohy sa mi zda

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 466 total)
                        • You must be logged in to reply to this topic.