esnlaucnher

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Fallen
    Moderator

neviete niekto prosím vás čo je to "esnlauncher3" ? pretože ked chcem spustiť hru dostanem túto chybu "esnlauncher3 has stopped working" 3dni si s tým neviem poradiť a tie chuje na live chate fakt stoja za …

P3PoX
      Participant

esnlauncher bude mat nieco spolocne s ESN Sonar-om ktory sa ti spusti ak v battlelogu vytvoris party.

Signature: i5 4690K @ 4.6Ghz
        MSI Twin Frozr II 5850
        Dell U2312HM 23"
        Logitech G9X + Razer Goliathus Control Edition

Fallen
        Moderator

nie už to asi mám,ta blbosť je v mozilla pluginoch to je asi na ten battlelog lugin čo spúšťa hru ale stále to nič nemení na to že ta asratá hra mi nejde :D

P3PoX
          Participant

skusal si iny browser?

MSI Twin Frozr II 5850
            Dell U2312HM 23"

Fallen
            Moderator

akurát idem skúsiť operu len musím doinštalovať bf..lenže na opere píše na battlelogu v žltom okne že možem iba chatovať s piratelmi a nemožem pustiť hru :D ty čo používaš ?

Len to že dalšia chyba pri inštalácii s neakým EAProxy či čo že prestal pracovať.

P3PoX
              Participant

Ja mam Chrome

MSI Twin Frozr II 5850
                Dell U2312HM 23"

Fallen
                Moderator

okej teraz musím vyriešiť čo kurva je EAProxy installer.lebo koli tomu mi nejde nainštalovať hru :D:D toto je strašne v prdeli táto …

Fallen
                  Moderator

Opera,chrome,mozilla na všetkých to isté- esnlauncher3.exe has stopped working

iOio
                    Keymaster

podľa mňa sa ti niečo pošahalo vo win … skús reinstall :)

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
                      Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BenQ XL2411P | Roccat Kave 5.1 XTD + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Strike Pro mx red

Fallen
                      Moderator

dnes som preinštaloval,nič okrem ovládačov,originua hry som neaninštaloval stále to isté

Fallen
                        Moderator

preinštaloval som ten ESN a ten battlelog plugin ale teraz mi vyhadzuje že program "BF3.exe has stopped working" :D:D je toto normálne ? :D:D

P3PoX
                          Participant

Nemas nieco pretaktovane? ak ano tak daj vsetko na default :D

MSI Twin Frozr II 5850
                            Dell U2312HM 23"

Fallen
                            Moderator

nemám nič…šak ale dpč išlo mi to 1,5mesiaca dobre a posledné 4 dni to nejde,to oni v ea kokoti mi museli dačo dojebať s acc lebo najskor mi hádzalo chybu "bf3.exe has topped working" a na liev chate písal že sa mi pozrie na účet…

FoPPA
                              Member

ok takze staci ak vypnete battlelog a origin, potom vymazete battlelog web plugin, spustite vsetko a v battlelogu date znova nainstalovat plugins, tod vse :)

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
                              • You must be logged in to reply to this topic.