Novinky ohľadom BF4

• This topic has 0 replies, 16 voices, and was last updated 9 years ago by iOio.
Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 365 total)
  • Author
    Fallen
    Moderator

Mmm zvuk je globálny problém na niektorých mapách…hra padá random mne dva dni nepadla a včera 2x prestala pracovať (taktiež globálny problém)

Admiral
      Moderator

jaj dobre, takze mam zatial stastie zaciatocnika, fajne :D

iOio
        Keymaster

[br][img:width=638&height=709]{e_FILE}public/1383778897_4_FT5813_battlefield-4-qa.gif[/img]

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
          Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BenQ XL2411P | Roccat Kave 5.1 XTD + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Strike Pro mx red

P3PoX
          Participant

DICE: Battlefield 4 netcode is top priority, working on a fix

DICE: Battlefield 4 netcode is top priority, working on a fix

Signature: i5 4690K @ 4.6Ghz
            MSI Twin Frozr II 5850
            Dell U2312HM 23"
            Logitech G9X + Razer Goliathus Control Edition

Admiral
            Moderator

Uz viem co mi to pripomina netcodom a kill camom, MoH:Warfightera.

Fallen
              Moderator

DLC Second Assault přinese herní režim Capture The Flag + popis map

popis máp v dlc second assault (metro, caspian, firestorm a gulf)

Admiral
                Moderator

Sranda ze to vravim prave ja, ale to metro znie konecne zaujimavo :P

Nitril
                  Participant

Novy patch aplikovany, pridane nove graficke efekty. Radost pozerat: [link=http://www.youtube.com/watch?v=8sc3oI7sgvM&feature=youtu.be]link[/link]

Norick98
                    Member

3dni som nehral lebo sa patchovalo ostosest, dnes to pustim ze uz je vsetko opravene, 10min hram a drb hra dole jak vzdy… :anger:

Norick98
                      Member

hra dakto recona? funguju vam motion sensory? mne tusi ani nie.. alebo ich blbo hadzem :D

GhostDog
                        Participant

ja teraz skusam recona, ale nejako som vzdal tie motion sensory, lebo bud maju kratky dosah alebno nefunguju. ostal som pri spawn beacone a C$ loadoute

Admiral
                          Moderator

Na reconovi mam nahrane najviac a Motion sensory mi ukazuju tak ako maju, aspon sa to tak tvari no :D Inak mozno ti co vam nenaskocia tak maju mozno Shadow perk alebo co.

Ale myslim ze nebudu uplne okej lebo ani mne sa to niekedy nezda :)

Amhro
                            Member

hej motion sensory fungujú fajn, ale majú moc malý range
                              sa oplatí behať s TUGSom a stále ho premiestňovať :D

Admiral
                              Moderator

Ked beham s reconom co ma karabinu tak dildo sa mi teda vazne presuvat nechce, to radsej ten mensi range na motion sensoroch :D Ale az tak zle to nie je podla mna, radius takych 20 metrov to hravo pokryje.

Amhro
                                Member

metroooo! a bez blue tintu, dole to vyzerá konečne dobre :D

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 365 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.