P: Doska pre Intel (Sandy/Ivy)

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    gauntl3t
    Member

Nazdar bazar,
      Ak by ste niekto rozmyslali o platforme intel tak mam na predaj novu dosku MSI Z77A-G43 ( http://www.alza.sk/msi-z77a-g43-d311097.htm )
      Je to ale bez zaruky, no na zbezny pohlad vypada byt v pohode :D
      Tak za 50€ by sme sa dohodli.

iOio
      Keymaster

funkčná ? :D

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
        Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BenQ XL2411P | Roccat Kave 5.1 XTD + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Strike Pro mx red

alfonso
        Moderator

ja som o intel procaku rozmyslal, ale nova doska bez zaruky? hooow?

...:::NEVER GIVE UP:::...

gauntl3t
          Member

Je to tá vyhrá z Grunex Lanky.

Dzear
            Participant

Porozmyslam, zatial rezervuj pls.

alfonso
              Moderator

no jasnee uz to vyziera ako vzdy! :D

...:::NEVER GIVE UP:::...

Fallen
                Moderator

škoda, že neni tá záruka,ináč by som už sedel vo vlaku do žiliny :D

Admiral
                  Moderator

Mozes kaslat celu zaruku podla mna. Je to novy kus co by mal kus vydrzat. Je to sice spotrebny tovar ako vsetko ostatne ale pochybujem ze sa ti po 2 dnoch dodrbe :D

Ja byt na tvojom mieste Fallen bral by som ju :P

gauntl3t
                    Member

Tak záruku keďže to neviem odskusat poskytnem na cojaviem :-D tyzden a vacsinou jak do toho potom nerype clovek priborom alebo niečim tak ten jeden zivotny cyklus to prezije.

Fallen
                      Moderator

Ako,to berem lenže nikdy nevieš,kúpil som nový disk a po týždni a pol šiel na reklamačku.Preto nechcem ísť ani moc do bazárových vecí,jasné može to ísť ale nikdy nevieš kedy to odíde.

Admiral
                        Moderator

Rozdiel je bazarovana pouzivana a Gauntletova bazarova nepouzivana ty sulin :D A neviem, ak si kupil nejaku pofidernu znacku tak sa ti necudujem ze sa ti po tyzdni oddrbal :D

Fallen
                          Moderator

myslím že Western Digital nieje neaká pofiderná zn. A to je jedno aká značka hocikedy sa ti hocičo može dojebať a potom ľutuješ, že tie papiere nemáš. A nejde o použ. nepouž bazarové ale o papiere :)

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
                          • You must be logged in to reply to this topic.