Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 504 total)
  • Author
    Fallen
    Moderator

stephano už nevydržal ? :D Ináč celkom pekné obsadenie :) http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/HomeStory_Cup/8#Group_F

iOio
      Keymaster

[link=http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=435940 url]New Features Coming in 2.1[/link]

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
        Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BenQ XL2411P | Roccat Kave 5.1 XTD + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Strike Pro mx red

Fallen
        Moderator

Toto od zajtra bude zaujímave- IEM Singapore bude castovať idra,kaelaris (zase tam bude TOD !!) a ešte tu máme DH s celkom slušnými hráčmi :D

iOio
          Keymaster

[link=http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=437101 url]Power Overwhelming – PvP Immortal/Archon/Chargelot[/link]

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
            Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BenQ XL2411P | Roccat Kave 5.1 XTD + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Strike Pro mx red

Norick98
            Member

Zakupil som tuto hru.. Dost sa mi paci :P

Skusal som aj 1vs1 a zatial sa zaradujem. Vyhral som 1dnu hru proti hracovi s rovnakym skillom ale potom mi dalo dakych lepsich a ti ma rozobrali na reseto za par minut :D Kukal som replay a nechapem par veciam.. Moja noob taktika bolo zadeffovat pristup na moju base lenze:
              Prvy Protoss dako rychlo spravil tych pavukov a dosiel s nimi k utesu a dako ich teleportoval rovno na moju base a bolo hotovo. S marinami som este stihol dojst na jeho base ale jeho pristup bol bloknuty dakou neviditelnou chujovinou..
              Druhy Zerg dako rychlo spravil tie velke lietajuce hoveda co pluju take mensie mega rychle zvieratka a tak mi hned znicil base.

Prosim vas prfikov a daky jednoduchy navod na zaciatok :D resp ktora z tychto taktik je najlepsia resp ci je este daka ina co ma prekvapi :D

Admiral
              Moderator

Asi zatial poriadne nevnimas ten cas co tam plinie, pretoze ako ti nabehol s Broodlordmi, to su tie velke lietajuce hovada co pluju tie mensie mega rychle zvieratka, tak to muselo ubehnut dobrych 10 minut urcite :D Jednoduchy navod, uc sa odtialto, kazdy sme si tam hladali to svoje, teda asi okrem ioia lebo ten mal trening z SC1 :D http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Main_Page

Fallen
                Moderator

Stav sa na TS, zahráme uvidíme :D Ale nie, najlepšie by bolo keď niečo chceš vedieť, dojsť, pozrieme si replay a tak. Ono začiatky sú ťažké, treba pochopiť mechaniku hry, ako to funguje, counter atď atď,
                  Ináč máš iba základnú verziu hry či aj datadisk, Heart of the Swarm ?

Norick98
                  Member

Zatial mam len Wings of Liberty.
                    No bolo to asi 10min sak ale som myslel ze strategia sa ma hrat aspon hodinu :D Keby bolo po mojm tak dam 30min spawn protection :D

Fallen
                    Moderator

MM neviem či sa ti oplatí hrať wings :D lebo HoTS je úplne o niečom inom, teda keby si to chcel hrávať častejšie tak určite choď rovno na HoTS
                      No hry v SC majú dosť často aj 8-9min :D 4gate,3rax, atď ale to časom príde a sa naučíš :D

Admiral
                      Moderator

A to Fallen dal tych 8-9 min ako strednu dlzku trvania, rushnut ta vedia aj v prvych 5 minutach :D

Stano
                        Participant

no tak to ste ho pvzbudili :-D

Norick98
                          Member

no ved to 4gate a 3rax ma naucte :D skratka aj ja chcem nicit enemies do par minut :P Profil tych map je rovnaky.. musi sa to dat uplatnit na kazdej.

Fallen
                            Moderator

imbabuilds.com a môžeš sa učiť :D

iOio
                              Keymaster

Tak buď 4gate alebo 3rax :D vyber si hlavne rasu :D
                                Kveto by ti ale isto odporučil ekonomický 3rax :lol:
                                btw. môžeš si dať proti scoutovi niekedy to by som si pozrel a kúp si HoTS, zbytočne sa učíš a hráš niečo, čo už má svoje za sebou a HoTS je vážne kus o inom

Fallen
                                Moderator

V hots máš imba míny, boost medivaci atď :D

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 504 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.