Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Fallen
    Moderator

Chcel by som sa opýtať či je neaký free alebo cracknutelný soft na nátáčanie videíí z hry.Okrem frpas lebo ten má obmedzenie 30sec.

ROFLmanSVK
      Guest

Ja posledne pouzivam Bandicam, je perfektny, nezaznamenal som ziadne FPS dropy ani nic podobne a 720p, 60FPS a hodinove video ma cca len 4GB :).

Fallen
        Moderator

diky…i kd normálne na TF2 mám 190-250fps a ked to pustím tak drop na 30-40 :D

ikillyou
          Member

dobré videá robí aj x-fire

Nitril
            Participant

Fallen staci si frapsa cracknut a mozes robit videa kolko len chces. Ja natacam s frapsom, no ta velkost videi ma celkom stve. :D Skusim ten Bandicam, mozno nebude zly …

Fallen
              Moderator

j len doteraz som nevedel ani bohovi vygoogliť crack čo by nemal koníka z troje (presnejšie raz mi našlo v 1 asi 7) :D ale 1 človek mi poradil…a cez čo potom striháte ? ja v tom vegase ani bohovi neviem robiť :D

ROFLmanSVK
                Guest

Bandicam je x-krat lepsi ako Fraps. Ked pridem domov, poslem ti link aby si aspon vyskusal. Vegas je primitivny program, staci vediet nejake tahy a si v nom profesional. Ked budes mat otazky tak mi napis PM abo na BL :)

Norick98
                  Member

vegas som skusal asi dvakrat a nic ani som tam nevedel to video vlozit :) tak zatial vsetko robim vo windows movie maker :)

ROFLmanSVK
                    Guest

Zacnem Lesson 1? :D
                      V Movie Makeri sa neda spravit poriadne video. Vegas je naozaj jednoduchy :)

Fallen
                      Moderator

to isté čo norick :D vložim video a nič :D asi budem musieť pogoogliť alebo mi roflman budeš dávať lessons na TSku :D

Norick98
                        Member

tusim musim prekodit "r.o.f.l" smajlika :)

Dzear
                          Participant

Corel VideoStudio Pro X3 , to je take trosku profesionalnejsie zrejme, skuste

Fallen
                            Moderator

profesionalnejšie ? neviem nahrať video v movie makeri :D

ROFLmanSVK
                              Guest

Chlape, preboha si aspon daco najdi o editovani videii! :D

Fallen
                                Moderator

neviem či to je starobou alebo čím ale už neviem strihať ani vo windows makeri čo som vedel ked som mal 8 dpč :D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.