ArmA – Wasteland

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
  • Author
    Mr.Boss
    Participant

uz som nasiel :)

FEAR
      Participant

Tak vcera som si kus zahral ala osamely vlk :) ked som prechadzal cez cerno SUV-ckom tak mi nejaky sulin z oblakov z bejsky kera bola na mieste kde to tam nechapem ako dal prestrelil koleso a som doseu ,,hned ako som vystupil zase nejaka pozemna kempa pomne zacala sutit tiez nevedno odkial ,,., tak som sa tam skrival za stromom a hladal ho 5 minut .. patk dosla trpezlivost a dal som respawn .. nasol som CZ550tku a napaleny som sa vybral do cerna kde zacalo pre miestnych peklo :D
        sleha na cca 500m
        [/URL]
        [/URL]
        potom dostal este jednu
        [/URL]
        dalsi shot
        [/URL]
        stymto som sa bavil asi mintu a vystrelal donho 2 zasobniky ked sa po vrvem zasahu zacal sulat jak sulin ale kill na +/- 750m
        [/URL]

pak este som dal tipka Mk12 na cca 600M na jednu ranu rovno do pysku len tak odoka na prvu :D
        [/URL]
        [/URL]

Signature: Intel i7 5820k @4,6Ghz - Vodnik ,MSI X99A Rider ,32GB RAM 2666MHz-Quad ,GPU GTX1070 , Asus Xonar phoebus (Logitech Z-5500) Audio Technica ATH-M50X ,SSD Intel 520 120GB+SSD Kingston V300 120GB , 2TB+2TB, LG-GGW-H20L Blu-ray,Zdroj 700W Cooler Master, ASUS 27"+ LG 24"

FEAR
        Participant

po dnesnom plodnom dni pridavam par screenov … :D
          [/URL]

par obrazkov od letcov kveta a pepa :D

[/URL]
          [/URL]

a potom nieco ako som to videl ja :D :D
          nepodarene priblizenie :D

[/URL]

pokus o snizenie tahu motora kde nasledovalo skutozne znizemie tahu motora :D
          [/URL]

Katapultaz :D
          [/URL]

pristatie :D
          [/URL]
          [/URL]

:D

Pridam este jednu umelecku :)
          [/URL]

Signature: Intel i7 5820k @4,6Ghz - Vodnik ,MSI X99A Rider ,32GB RAM 2666MHz-Quad ,GPU GTX1070 , Asus Xonar phoebus (Logitech Z-5500) Audio Technica ATH-M50X ,SSD Intel 520 120GB+SSD Kingston V300 120GB , 2TB+2TB, LG-GGW-H20L Blu-ray,Zdroj 700W Cooler Master, ASUS 27"+ LG 24"

alfonso
          Moderator

Nieeee ja chcem tiez letieeet :D

...:::NEVER GIVE UP:::...

Stano
            Participant

a letenku mas?

alfonso
              Moderator

ja som clen personalu, nemusim mat

P3PoX
                Participant

Ked sme nasli to lietadlo, tak chudak fero nas tam na letisku chranil vlastnym zivotom a my s kvetom sme odleteli prec :D :D :D fero zakapal :D

Signature: i5 4690K @ 4.6Ghz
                  MSI Twin Frozr II 5850
                  Dell U2312HM 23"
                  Logitech G9X + Razer Goliathus Control Edition

alfonso
                  Moderator

Tu hru sa neda nemilovat :D naj kupa a tolko pribehov z chernarusi ze uz by sme mohli vydat piaty album s nimi :D clovek sa o 23:15 spawne este ze ide pozriet na par minut aka je tam uz nuda, prideme do kabanina a tri rakety do smaw co som mal u seba bolo minutych do 10 minut na tri auta :D este som mal dve vybusniny tak som ich dal ako pascu na cestu a chytil sa zigulik s troma vnutri :D nakoniec bola este nudza o tie vybusniny kedze tam chodila "kocka" a sanitky co nas hladali. Nejako sme sa pozviechali a pokracovali sme "derby" nahanackou v troch sanitkach, v jednej ja, v jednej fear a v tretej enemy, narazy a vytlacacky z cesty :D nakoniec v kabanine isiel z protismeru jeep tak som to do neho napral, jeho som musel dorazit zbranou ale sanitka bola bez kolesa, no on mal u seba granatomet :D tak fear priviedol v zavese za sebou enemy sanitku ktora dostala z "flusatka", sofer bol nuteny vystupit tak bol prejdeny ferom :D ak tam nepadlo 15-20 ludi v kabanine tak ani jeden :D nakoniec mam zas este vybusninu u seba a k tomu 5595$ :D v celku vybusny den :D musim si zase za zarobok zaobstarat smaw. A to je iba zlomok z dneska, kedze tu nie su dalsie vybusne pribehy z predosleho nedelneho hrania :D

FEAR
                    Participant

a to bola spociatku taka kludna nerusena dedinka ktora zyvala prazdnotou ako v pribytkoch tak aj na cestach ..no po hodine to tam vyzeralo ako na vrakovisku/pohrebisku :D

alfonso
                      Moderator

som tam este trochu na nich pokempil a styria este padli, kym ma neobisiel jeden :D[br][link={e_FILE}public/1381164677_168_FT5390_arma2oa_2013-10-07_18-37-05-525.png][img:width=808&height=646]{e_FILE}public/1381164677_168_FT5390_arma2oa_2013-10-07_18-37-05-525_.png[/img][/link][br]

Viewing 10 posts - 31 through 40 (of 40 total)
                      • You must be logged in to reply to this topic.